قهرمان احمدیان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم، با بیان اینکه در سال زراعی گذشته 100 کیلوگرم زعفران از سطح 44 هکتاری مزارع برداشت شد اظهار داشت: به طور متوسط از هر هکتار زمین چهار کیلوگرم زعفران برداشت میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه سطح زیر کشت زعفران در استان 11 درصد افزایش یافته است عنوان کرد: در بیشتر شهرستانهای استان زعفران کشت میشود اما در شهرستانهای گرمسیر از جمله سرپلذهاب و قصرشیرین در حال حاضر کشت نمیشود که برای تحقق این امر برنامهریزی شده است.
احمدیان با اشاره به حمایتهای انجام شده برای کشت زعفران بیان کرد: امسال بابت هر هکتار 40میلیون ریال کمک بلاعوض جهت خرید پیاز زعفران به کشاورزان پرداخت میشود و برای تأمین بقیه نیاز مالی که100میلیون ریال است از طریق صندوق مهر امام رضا(ع) تسهیلات قرضالحسنه پرداخت میشود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه بهترین زمان کشت و جابهجایی پیاز زعفران را از خرداد تا تیر ماه اعلام کرد و گفت: زمان کشت زعفران میتواند تا شهریور ماه نیز ادامه یابد و با نخستین آبیاری در مهر ماه، از بیست و پنجم مهر تا پانزدهم آبان ماه برداشت محصول انجام میشود.
وی سطح زیر کشت زعفران شهر کرمانشاه را بیش از 15 هکتار بیان کرد و افزود: توزیع 50 تن پیاز زعفران در سال زراعی پیشرو در استان بسیار مناسب و بدون کمبود انجام شد و پیاز مورد نیاز بهرهبرداران زعفران در استان از استان خراسان رضوی و جنوبی تأمین میشود.
احمدیان کیفیت بالای زعفران تولید شده در استان کرمانشاه را مطلوب دانست و خاطرنشان کرد: زعفران استان از نظر طعم و رنگ با کیفیت بوده و این موضوع بر اساس آزمایشهای انجام شده در سال گذشته تأیید شده است.
:: موضوعات مرتبط:
علمی-فرهنگی -هنری-ورزشی ,
محلی-منطقه ای ,
,
:: بازدید از این مطلب : 801
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0